середа, 29 травня 2013 р.

перші дзеркальні...

   Вийшло сьогодні по обіді вибратися на озеро. Погода наче непогана, +21, хмарно, але сильний південний вітерець та ще тиск скаче. Почав шукати коропів з підвітряного берега, але за перші три години жодного клювання, тиск зростав і схоже було що риба не харчується, хоча вистрибуючих було дуже багато! Нарешті попався маленький дзеркальний карпик 0,5 кг; на фт  та один трохи  більше втік. Ще година полоскала всіх мух вхолосту.
   Вирішили піти в місце, де в озеро впадає струмок, там досить мілководно та е явно виражена канавка старого русла під водою (зайвий крок і можна попливти). Ось тут і знайшлися охочі поїсти. Спочатку трапився невеликий кілограмовий, а потім сів добрий і злий. Після 10-15 хвилин боротьби риб виявився дзеркальним. коропом на 5500. Начебто це угорський дзеркальний короп, уточнюватиму.  Плетена німфа спрацювала на ура. Спасибі дружині, вона вже фахівець з лову підсачуванням великих риб, мені так обманювати коропів ще вчитися і вчитися ... Відео зняли, потім змонтую, викладу. Після цього було ще два гарних клювання, але я не реалізував. Ще зауважив, що коропи активнішими стали, коли тиск почав падати.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Нова книга The Best Carp Flies

З'явилася нова книга з коропових мух . The Best Carp Flies: How to Tie and Fish Them  Jay Zimmerman   В сети она частично доступ...