пʼятниця, 24 травня 2013 р.

прості правила

Оскільки поки що на риболовлі не потрапляю, перекладаю потихеньку вибрані шматочки книги Carp on the fly. Насправді у коропа відмінно розвинені всі органи почуттів і він має максимум інформації про навколишнє середовище, предмети та їжу. Нас більше інетесує як його обхитрувати, тож чотири важливі уроки. (Як на мене, вони годяться практично для всіх риб) :
* Урок№1  
Короп бачить досить добре, звісно недостатньо добре щоб убачити наші мухи в польоті, але достатньо  щоб чудово бачити нас. Пере сувайтеся повільно і закидайте акуратно та точно.
 Урок№2
Переміщайтеся взабродку тихо та спокійно.
 Урок№3
При неправильному руху  або з необережності  короп  може надіслати попередження, яке  відлякає будь-якого іншого коропа в безпосередній близькості. Беріть коропа обережно!
 Урок№4
Уникайте використання продуктів із сильними запахами, такі як : протірання для шнура, флотанти та пасти , бензін, моторна олія та лосьйон для засмаги (виключенням може бути тільки на основі кокосової олії). *

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Нова книга The Best Carp Flies

З'явилася нова книга з коропових мух . The Best Carp Flies: How to Tie and Fish Them  Jay Zimmerman   В сети она частично доступ...