понеділок, 30 вересня 2013 р.

Закриття сезону 2013

 Сьогодні обіцяли день без дощу та й по роботі виходило. Тож вирвався половити. Вода дуже холодна (+8+10), ніякої поверхневої активності коропа немає. Протягом дня не бачив жодного сплеску. Пошукав на мілководді, але того, хто годується не було, та й взагалі ніяких натяків на рибу... З розмови з короп'ятником зрозумів, що короп весь стоїть у ямах і дуже прошений, практично не харчується. За підсумками дня він упіймав двох маленьких за день. Спробував половити щуку під берегом на стрімер, але теж тиша, схоже теж на глибині. Ще трохи поблукав,   підмерз - вирішив фінішувати. Тож цей сезон лову коропа для себе вважаю закритим.
    Приблизно уявляючи що буде з коропової рибалкою в таку погоду, я про всяк випадок готуючись до риболовлі закинув у багажник спінінг. Добре пройтися навколо озера, подивитися, можна зігрітися, та й день оплачений. А риболовля; на цьому озері не дешева. Щуки відгукнулися. на семиметровій ямі : 6200,5300,3100 та 800 і ще щось велике село, але не зупинив, зійшло, е підозра що був великий короп :-).




А по коропа тепер починаю готується до наступного сезону. Приїхали чудові гачки daichi chironamid, причому і білі та червоні. 


Та й взагалі є купа нових ідей, які треба було б випробувати, але цього року кінець сезону через погоду вийшов зім'ятим, тож переношу їх реалізацію вже до наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Нова книга The Best Carp Flies

З'явилася нова книга з коропових мух . The Best Carp Flies: How to Tie and Fish Them  Jay Zimmerman   В сети она частично доступ...